AFDELINGEN

Pinkels

De pinkels zijn de jongsten onder ons. Zij zijn welkom vanaf het eerste leerjaar. Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld vol spelletjes en gekke opdrachten.

Pinkels zijn geboren in 2017 en 2016.

Speelclub

In de speelclub zitten de meisjes van het 3e en 4e leerjaar. Samen met hun leiding beleven ze zotte avonturen en knutselen ze fantastische dingen. De speelclubbers spelen meestal verschillende spelletjes rond een thema. Af en toe wordt er ook eens lekker gekookt of een feestje gebouwd.

Speelclubbers zijn geboren in 2015 en 2014.

Kwiks

De meisjes van het 5e en 6e leerjaar vormen de kwiks. Samen met hun leiding beleven ze de stoerste avonturen. De kwiks zijn natuurlijk ook niet bang om vuil te worden. Af en toe houden ze ook van rustigere activiteiten zoals knutselen, koken of een chiroversie van een gezelschapsspelletje.

De kwiks zijn geboren in 2013 en 2012.

Tippers

De tippers zijn de meisjes van het 1e en 2e middelbaar. Samen met hun leiding gaan zij er super hard tegenaan. Ze spelen een stadsspel, een toffe quiz of trekken naar het bos om daar een spel te spelen.

De tippers zijn geboren in 2011 en 2010.

Tiptiens

De tiptiens zitten in het 3e en 4e middelbaar. Zij houden van actieve spelletjes maar toch ook van een beetje chillen. Een bos-, nacht- of stadsspel is echt iets voor hen. Op kamp of op weekend op dropping gaan, durven zij zeker aan!

De tiptiens zijn geboren in 2009 en 2008.

Aspiranten

De aspiranten zijn de oudste leden van de chiro. Zij worden klaargestoomd om goede leidsters te worden. Toch genieten zij ook nog met volle teugen van hun laatste jaar als lid.

De aspiranten zijn geboren in 2007. 

© 2019 Chiromeisjes Westmeerbeek. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin