INFO

OVERSCHAKELING

Op zondag 16 oktober 2022 is het zover: de overschakeling. Dat is dé dag waarop zowel nieuwe leden als meer ervaren chiromeiden welkom zijn om te ontdekken wie hun leiding zal worden voor het komende chirojaar. Kom jij ook?

CHIROZONDAG

Een chirozondag begint om 14u en eindigt om 17u. We komen dan samen om ons een hele namiddag kei hard te amuseren. Alle leden zitten verdeeld in groepen met hun leeftijdsgenootjes. Benieuwd naar de verdeling? Neem snel een kijkje bij Afdelingen!

Je moet zeker niets speciaals meebrengen. Wij zorgen voor een koekje en een drankje als vieruurtje zodat je er zeker tegen kan tot het einde van de chironamiddag! Zorg jij voor je goed humeur?

UNIFORM

Om te tonen dat we één groep zijn, hebben we bij de chiro een uniform. Voor de jongsten (pinkels en speelclub) is een T-shirt en een trui van onze chiro voldoende, vanaf de kwiks vragen we dat je ook een chirorok draagt. Dat alles kan je aankopen tijdens onze uniformenverkoop aan het begin van het jaar. Heb je die gemist en wil je toch graag een nieuw uniform? Spreek dan gerust iemand van de leiding aan!

LIDGELD

Het lidgeld bedraagt €35. In ruil daarvoor zorgen wij voor de verzekering en een vieruurtje elke zondag. Voor een tweede dochter betaal je nog €30, voor een derde dochter €25 enzovoort. 

KAMP

Het hoogtepunt van een chirojaar is natuurlijk het kamp. Dat gaat elk jaar door van 21 tot 31 juli. Zet dat alvast maar op de kalender!

© 2019 Chiromeisjes Westmeerbeek. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin